Volkomen privé ontspannen en genieten in alle luxe en vrijheid. Natuurlijke sereniteit wacht op jou in onze exclusieve privé spa.

Private spa arrangement 2 uur

2 personen    vanaf 179,-
2 personen   vanaf 159,-
(Ma tot do tussen 09:00 en 15:00)
 
 Extra persoon    vanaf 65,-
 

Private spa arrangement 3 uur

2 personen   vanaf 279,-
2 personen   vanaf 259,-
(Ma tot do tussen 09:00 en 15:00)  
 
Extra persoon  vanaf 65,-

Private spa arrangement 4 uur

2 personen   vanaf 379,-
2 personen   vanaf 359,-
(Ma tot do tussen 09:00 en 15:00)
 
Extra persoon    vanaf 65,-

REIN WELLNESS PRIVÉ SPA

Stap binnen in een oase van rust, weg van de drukte van het dagelijks leven. Ontsnap aan de wereld en geef je over aan een luxe retraite, waar elk moment gewijd is aan jouw ontspanning en vernieuwing. Treed binnen in onze privé spa en omarm de luxe van tijd voor jezelf. Welkom bij een wereld van pure verwennerij en ontspanning. Bij ons heb je de gehele ruimte voor jezelf. Je wordt niet gestoord door andere bezoekers dus kun je volledig ontspannen.

 

De prive spa kunnen je afhuren vanaf 2 tot 5 uren met minimaal 2 en maximaal 8 personen. Je bepaalt dus zelf wie je meeneemt,lekker met je partner/moeder/dochter of een gezellige vriendinnen spadag het kan bij ons allemaal. Wasgoed is bij ons inclusief,dat betekend dat je van ons een luxe wastas meekrijgt met een luxe badjas/baddoek en badslippers voor gebruik tijdens je spa sessie. Ook kun je gebruik maken van onze huidvriendelijke verzorgingsproducten en zijn koffie en thee ook inbegrepen. Wil je gebruik maken van onze minibar dan kan dat ook,dit wordt dan na de spa sessie afgerekend. Geniet van de volgende faciliteiten.

Inclusief gebruik badhandoek, badjas, badslippers, koffie & thee

Finse sauna

Infraroodsauna

Jacuzzi

Stoombad

Stortdouches

Loungeruimte

Extra bij te boeken

Graag even doorgeven bij de reservering

Luxe fruitplaat

1 tot 3 personen    25,-
+extra persoon   7,50
 

Borrelplank

1 tot 3 personen    29,95
+extra persoon   10,-
 

Versiering

17,50
(bijvoorbeeld verjaardag, romantisch, babyshower of vrijgezellenfeest)

Hoogwaardige service

Rein wellness spa biedt hoogwaardige service met haar gedreven team die het allemaal mogelijk maakt. Bij ons sta JIJ centraal.

Hygiëne op één

Hygiëne is onze topprioriteit en wij werken onvermoeibaar om de hygiëne en waterkwaliteit in onze spa altijd te waarborgen.

Arrangementen

Geniet van onze heerlijke arrangementen. Alles van tevoren gepland zodat jullie je volledig kunnen overgeven aan ontspanning. Iets te vieren zoals een verjaardag, romantische gelegenheid, babyshower of vrijgezellenuitje.
Dan kun je ervoor kiezen de spa te laten decoreren,geef dit vooraf aan ons door.

Privacy

Wij bieden u een oase van rust en ontspanning, waarbij onze spa en faciliteiten altijd privé zijn en u volledig tot rust kunt komen.

Huisregels

 1. Minimale leeftijd om toegang  te krijgen in de prive spa is 18 jaar, uitgezonderd gezinnen.
 2. Het scrubben van de huid, scheren van het lichaamshaar, zijn vanwege hygiënische redenen niet toegestaan binnen de Spa.
 3. Het dragen van badslippers is verplicht, behalve in de saunacabine.
 4. Douchen is verplicht alvorens gebruik te maken van de faciliteiten.
 5. Wanneer u gaat zitten/liggen in de sauna dient u plaats te nemen op de handdoek.
 6. Na het douchen of gebruik whirlpool dient u zich af te drogen voor het plaatsnemen op het meubilair.
 7. Roken is in geen enkele ruimte toegestaan.
 8. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in de whirlpool en sauna.
 9. Onze faciliteiten zijn niet bedoeld voor erotische doeleinden/intieme contacten. Ook erotische fotoshoots/video’s zijn ten strengste verboden.
 10. Het is niet toegestaan om zelf consumpties mee te brengen, dan wel te nuttigen. Er is een minibar in het complex en om eventueel de nodige dranken/hapjes tegen vergoeding te benutten.
 11. Bij het ringen van de bel dient u zich klaar te maken en tijdig de privé wellness te verlaten,bij het te laat verlaten van de aangegeven tijd moeten wij per 10 minuten 20 euro in rekening brengen.
 12. Storend gedrag, verbaal of non verbaal alsmede ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen onverwijld, dienen na volledige betaling, Rein Wellness spa te verlaten.
 13. De aanwijzingen van de gastvrouw dienen ten allen tijden te worden opgevolgd.
 14. Rein wellness spa houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele vermissing of diefstal van de door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke-of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Rein wellness spa ter beschikking gestelde faciliteiten. Rein wellness spa zal ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden voor letsel aan personen en/of schade aan goederen.
 15. Instellingen van de apparatuur worden door de gasten niet gewijzigd.
 16. Gasten mogen eigen muziek afspelen via het systeem en via eigen abonnement films kijken, zonder dat instellingen worden gewijzigd.
 17. Wanneer (rook)schade aangebracht wordt door de door u gehuurde unit bent u verplicht de kosten van herstel te betalen.
 18. Rein wellness spa behoudt zich te allen tijde het recht voor om gasten te weigeren.