Rein Wellness Spa

Een ware weldaad voor lichaam en geest.

Wij hebben drie soorten Head Spa behandelingen samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Japanese headspa

Geschikt voor iedereen die vooral wil genieten van een heerlijk ontspannende behandeling.

60 minutes   85,-

Japanese scalp treatment

Geschikt voor mensen met hoofdhuidproblemen. Denk bijv. aan roos/schilfers/eczeem of haaruitval. Of voor mensen die een grondige detox nodig hebben vanwege overtollige talgproductie.

75 minutes   99,-

Rebuild treatment

Geschikt voor mensen met haar dat is beschadigd, verwaarloosd, extreem droog, onhandelbaar en/of futloos is, en die een keratine-boost kan gebruiken om weer gezond en glanzend te worden.

90 minutes   119,-

Japanese headspa kids

geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar die ook willen
genieten een heerlijk relaxing headspa treatment.

30 minutes   65,-

FAQS

Japanese Head Spa is een professionele behandeling voor de hoofdhuid en het hoofdhaar.

Het bestaat uit een hoofdmassage, stoombehandeling, natuurlijke kruidenverzorging, shampoo, conditioner en haarserum. Het zorgt voor een totale ontspanning en verzorging.

Wij werken met de natuurlijke en hoogwaardige producten van Oway. De natuurlijke ingrediënten verzorgen de hoofdhuid optimaal en geven het haar de voedingstoffen die het nodig heeft. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de groei en kwaliteit van het haar wordt bevorderd en de algehele gezondheid van de hoofdhuid wordt weer in balans gebracht.

De belangrijkste doelen van de Head Spa behandeling zijn, naast ontspanning¸ de haargroei te stimuleren, de glans en veerkracht van het haar te vergroten, roos en jeuk te verminderen, haaruitval te voorkomen en de hoofdhuid gezond te houden.

Bij Rein Wellness Spa hebben wij een drietal behandelingsschema’s samengesteld die een oplossing bieden voor verschillende hoofdhuidproblemen. Denk bijv. aan roos, overmatige talgproductie, droog haar, dunner wordend haar, schilfering, etc.

Diverse massagetechnieken, stoomwassing, hoofd watercirculatie, verzorging, natuurlijke kruidenbehandeling, shampoowassing, conditioner en essentiële oliebehandelingen en -maskers worden geselecteerd en gecombineerd voor een behandeling op maat.

Het masseren van de hoofdhuid heeft meerdere positieve effecten.

Hoofdhuidmassage stimuleert de bloedcirculatie waardoor jouw haar beter groeit. Ook kan het helpen tegen hoofdpijn en slapeloosheid en met het verminderen van stress.

Het verzorgen van jouw hoofdhuid en -haar zorgt voor een verbeterde gezondheid van jouw hele hoofdhuidgebied. Als jouw hoofdhuid beschadigd is of niet in balans, kan dit de groei en gezondheid van jouw haar belemmeren.

Hoofdhuidbehandelingen reinigen effectief de hoofdhuid, verwijderen overtollig talg en vuil, stimuleren de bloedcirculatie en vullen de voedingsstoffen en zuurstof aan die het haar nodig heeft. Tegelijkertijd kan hoofdhuidverzorging de talgafscheiding van de hoofdhuid en overmatige droogheid of vettigheid reguleren en problemen zoals roos en haaruitval voorkomen.

Ook kan een hoofdhuidbehandeling beschadigd haar herstellen en de elasticiteit en glans van het haar verhogen. Hoofdhuidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten, zoals specifieke kruiden en plantaardige etherische oliën, kunnen het haar vocht, voeding en herstel geven, waardoor het gezonder, veerkrachtiger en glanzender wordt.

Jazeker! De Head Spa behandelingen zijn ook geschikt voor mannen.

Zolang je goed op je rug kunt liggen kun je zeker lekker genieten en tot rust komen met de Japanese Head Spa.